Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

le Réve Rebel's Angel

    

le Réve Rebel's Angel on virtuaalihevonen - le Réve Rebel's Angel is a sim-game horse

Perustiedot

 

Virallinen nimi le Réve Rebel's Angel Esteratsastus re150cm ye160cm
Lempinimi Rosa Kouluratsastus VaB
Rekisteritunnus VH00-000-0000 Maastoratsastus 100cm
Syntymäaika 17.1.2014 Omistaja Danae VRL-13224
Rotu, säkäkorkeus Hollanninpuoliverinen
164cm
Kasvattaja VRL-11720
Sukupuoli tamma Painotuslaji Esteratsastus

Olin jo pitkään halunnut talliin le Rêve- kasvatin, ja tässä se nyt vihdoin on. le Rêve Rebel's Angel, tutummin Rosa, on tammamainen, kuitenkin helposti hallittavissa oleva nuori enkeli, lieneekö tämä luonteenpiirre periytynyt emältään? Rosan kanssa on mukava työskennellä, ja isänsä tapaan se omaa yhteistyökykyistä luonnetta. Muiden hevosten kanssa kulkee korvat luimussa, ja on muutenkin hieman dominoiva tapaus erityisesti toisten tammojen seurassa. Huonoina päivinä Rosa käyttäytyy kuin mikään ei kiinnostaisi, ja saattaa alkaa uhittelemaan käsittelijälle. Ei kuitenkaan ole karkailevaa tyyppiä, onneksi. Tammaa on kuitenkin helppo hoitaa ja käsitellä. Nimen tamma on saanut isänsä le Rêve Rebel Priden mukaan. Nimi tuli heti ensimmäisenä mieleen, ja jo silloin tiesin, että se on oikein osuva nimi tälle estekuningattarelle.

Hoidettaessa pysyy kiltisti paikoillaan, ja on pääosin hyvin helppo käsiteltävä. Huonoina päivinä saattaa nostella kavioita turhan takia, kolautella hampaitaan yhteen, tai pureskella seinää suutuksissaan. Eläinlääkäri tai kengittäjä ei Rosaa enää pelota, sillä niihin ollaan tutustuttu jo heti varsana. Kaikki toimenpiteet ovat ok tammalle, varsinkin jos käsittelijältä saa toimenpiteiden jälkeen leipää tai porkkanaa. Toimenpiteet kannattaa kuitenkin tehdä käytävällä, sillä pitkästyessään tamma alkaa steppailemaan paikallaan, tai yleisesti esittämään hermostuneisuuden merkkejä. Pitkiä aikoja se ei siis kestä olla paikoillaan.

Ratsuna Rosalle on periytynyt sekä emältään että isältään luonteenpoikasia. Rosa on hyvin diivamainen (kuten emänsäkin), sekä energinen pakkaus, joka taas on periytynyt isältään. Ei tahtoisi ottaa mitään huolimattomasti annettuja ohjeita huomioon, ja protestoikin siitä toisinaan heittelemällä takapäätä taivaita kohti. Protestoimiseen tamma kuitenkin kyllästyy jo hetken päästä, jolloin on helppo koota tamma ja aloittaa kunnon työskentely. On todella energinen pakkaus, eikä meinaisi pysyä paikoillaan yhtä sekuntiakaan, mutta tiukan ratsastajan ollessa selässä kaikki sujuu hyvin. Kuumuu todella helposti, jolloin karauttaa lähes heti täydellistä kiitolaukkaa maneesia tai kenttää ympäri. Tykkää myös jekutella, ja tamman yleisimpiinvitseihin ratsastajaa kohtaan kuuluukin äkkikäännös, pysähtymine ja yllättävä laukkaspurtti. Kisat ovat tammalle kuitenkin uusi kokemus, joten ainakaan vielä ei tuon omituisia vitsejä ja peffanheittelyitä ole nähty. Tamman mielenkiinto herää aina esteillä, ja tuo hyppääkin niitä oikein mielellään. Hyppää esteen kuin esteen, saattaa toisinaan olla jopa liian rohkea. Maastossa on malttamaton eikä meinaisi pysyä ollenkaan paikoillaan.

Maasta käsiteltäessä tamma on todella hermostunut, johon ei vielä ole löydetty syytä. Käsittelijän kuitenkin rohkaistessa tammaa pystyy tuo hetkeki rentoutumaan ja kuuntelemaan ohjeita. Ei käytetä ainakaan vielä näyttelyissä juuri tämän takia.

Ikääntyminen

Rosa ikääntyy satunnaisesti. 

1-vuotias 16-vuotias
2-vuotias 17-vuotias
3-vuotias 18-vuotias
4-vuotias 19-vuotias
5-vuotias 20-vuotias
6-vuotias 21-vuotias
7-vuotias 22-vuotias
8-vuotias 23-vuotias
9-vuotias 24-vuotias
10-vuotias 25-vuotias
11-vuotias 26-vuotias
12-vuotias 27-vuotias
13-vuotias 28-vuotias
14-vuotias 29-vuotias
15-vuotias 30-vuotias

 

Jälkeläiset

Tulevaisuudessa Rosa ottaa vastaan oreja joilla on 3-polvinen suku, mutta tällähetkellä tamma ei ota vastaan astutustarjouksia.

Päivämäärä Virallinen nimi Emän nimi

Omistaja

Suku

 

i. le Reve Rebels pride ii. le Reve His Majesty iii. Kick Off
iie. Chanterelle
ie. Reorn Doena iei. Devil's song
iee. Amarillo
e. le Reve Diva by Blood ei. Not again! fce eii. Determinate Tradesman
eie. Cherrybell
ee. Dancing Twilight eei. Oberon CLR
eee. Quick Peace
 
 
 

 

Valmennukset

00.00.000

Kilpailukalenteri

 

Pvm Paikka Laji Sijoitus
       
       
       

 

Tekstit © Danae VRL-13224
Kuvat © Beny de Ruiter

 

©2019 Komeetta - suntuubi.com